Grekos Greek Grill

Kousek Řecka v centru Šumperka!

Ať už řeckou kuchyni znáte či ne, zaručujeme vám, že z naší nabídky si vybere každý. Naše okénko je tu pro všechny milovníky dobrého jídla.

Jídlo podle vaší chuti vám připraví vždy usměvavý Řek, pan Kyriakos Xanthopoulos.

Jeho silnou stránkou je pohostinnost a dobrá nálada. Udělá vše proto, abyste byli spokojení a s radostí se k němu vraceli.

Otevírací doba

Po – Čt 10:00 – 16:00
Pá 10:00 – 18:00
So – Ne, státní svátky – zavřeno

Rozvoz

Jídlo rozvážíme v běžné otevírací době (poslední objednávky přijímáme nejpozději půl hodiny před koncem otevírací doby). Po Šumperku rozvážíme objednávky za poplatek 35 Kč. Mimo Šumperk je cena dopravy dle domluvy. Rozvoz pro nás zajišťuje v běžné pracovní době Taxi Špk.

+420 731 270 150

Kdo jsme?

Jsme malý, rodinný, řecko-český podnik. Provozovatel okénka pochází z města Xanthi, které se nachází na severovýchodě Řecka. Procestoval mnoho zajímavých krajin, kde nasbíral plno kuchařských zkušeností.

více info...

Náš příběh začal v Řecku, kde jsme se poznali. Kyriakos poté přicestoval do Česka jako turista, ale natolik se mu tady zalíbilo, že jsme se rozhodli tu zůstat. Do Šumperku se přistěhoval z Brna, kde pracoval jako šéfkuchař v řecké restauraci. Kuchařem nebyl pouze v řeckých kuchyních, ale také v italské. Když zjistil, že v Šumperku chybí řecký podnik, chytil se příležitosti. Otevřel své okénko hned na hlavní třídě, kde nabízí to nejlepší z řecké kuchyně!

Dále nabízíme

Mimo řecké speciality v menu, je u nás možné si koupit řecké produkty jako je olivový olej, tahini, chalva nebo koření.
Máme širokou nabídku výborných řeckých vín!

Dárkové balíčky

Chcete originální dárek k narozeninám? Neváhejte se na nás obrátit a my pro vás připravíme narozeninový balíček dle vašich preferencí. Vymyslíme pro vás dárkový koš plný skvělých řeckých produktů.

Catering

Přivezeme a nachystáme pro vás speciální řecké pohoštění pro vaši akci. Váš večírek, firemní posezení nebo rodinná oslava bude obohacena o skvělou řeckou kuchyni.

Připravujeme

A protože věříme, že každá dobrá restaurace či bistro se nikdy nesmí spokojit s tím jaká je, ale dále se zlepšovat a rozvíjet, tak i my plánujeme do budoucna novinky. Sledujte nás na Facebooku, ať vám neunikne žádná novinka!

Děkujeme všem našim věrným zákazníkům, protože ti jsou pro nás tou největší motivací! Děkujeme za přízeň a budeme se na vás těšit!

Grekos Greek Grill
Slovanský dům
Hlavní tř. 13/3
787 01 Šumperk

+420 731 270 150

Kontakt

Provozovatel: Kyriakos Xanthopoulos, Zábřeh, Krumpach 1950/25, IČ: 07624697.